A.L.H. levert top stieren!

A.L.H. levert top stieren!

De augustus indexdraai heeft wederom bevestigd dat ALH Genetics zeer succesvol is in het selecteren en afleveren van topstieren bij Europese KI-verenigingen.

Future Dream Amor-Red, de Lawnboy zoon uit KHW Goldwyn Aiko verdubbelde het aantal dochters, staat in de top van het Duitse fokstierenklassement en is met afstand de nummer 1 NVI van alle stieren op de Nederlandse Interbull-lijst. Ook Schreur Laron P Red staat, met inmiddels ruim 2200 melkgevende dochters, in de top 20 in Duitsland en is de nummer 2 hoornloze fokstier.

Bij de Duitse zwartbont fokstieren bevinden fokstieren als Bakombre, Mowambo en Paston zich al meerdere draaien in de top 50 RZG. Bij de jonge stieren is Bagira RF, de Balisto-zoon uit de Tri-Day Ashlyn familie, met 157 gRZG de hoogste roodfactor stier op Duitse basis, terwijl Mandela (uit de Mars Froukje familie) de nummer 1 Mogul zoon is.

Door zijn geweldige productie-aanleg bezet Schreur Apoll P Red ook nu weer de koppositie bij de roodbonte jonge duitse stieren, met 161 gRZG staat hij 5 punten voor op de nummer 2. In Engeland heeft Regan-ALH Dragon, de Goldwyn uit ALH Destiny en daarmee volle broer van Goldday en Danillo, de eerste dochters aan de melk en start gelijk in de top 30 PLI.

In Italië handhaafde Holbra Doorman Rodanas, de koploper in het jonge stierenklassement van april, zijn gPFT prima en bezet nu de 4e plek. Debutant Heidenskipster Selleck, de Cashcoin zoon uit de Shottle Silver familie, is nu met 3537 gPFT de nieuwe, uitlopende lijstaanvoerder.

Al deze hoge stieren zijn via A.L.H. Genetics aan KI-verenigingen geleverd!

Terug naar het nieuwsoverzicht