Barones van de Marienwaerdt: Princess

De Winkels Princess 1 van Henk-Jan van Driel uit Hedel werd uitgeroepen tot Barones van de Mariënwaerdt

Op het prachtige landgoed Mariënwaerdt in Beesd was afgelopen zaterdag een hele sfeervolle eerste fokveedag van Nederland waarvan de 3 Kampioenen zwartbont allemaal uit ALH- moederlijnen (koefamilies).

ALH feliciteert Henk Jan van Driel met ‘De Barones van Mariënwaerdt’; de hoog productieve en fraaie De Winkels Princess 1 (Bradnick x Atwood x Watermolen Goldwyn Princess x Windy Knoll View Outside Pledge) kreeg deze adellijke titel door het winnen van Algemeen Kampioenschap. Eerdere op de dag was ze al Kampioen bij de oudere koeien.
Reserve kampioen oudere koeien en best uier van de show ook voor van Driel met Winkels Kira 5 = Kingboy uit de CCC Snowman Kira.
Tevens de eervolle vermelding Honerable Mention voor Share Cinderella 6 van Dick van Deelen uit Zoelen, uit de Cinderella / Roxy familie.

Middenklasse
Kampioen: J.S. Miss Minardi van Cees de Jong uit Hoogblokland, de Miss Mark Maui familie!

Vaarzen
Kampioen: Atwood Tabasca van firma De Groot uit Everdingen, uit de familie van Luck E, waarvan de moeder als kalf is aangekocht door Theo van Vliet op de Tulip Sale.

Roodbont
Honerable Mention vaarzen was Batouwe Jordy Belladonna Red, Jordy-Red dochter uit Ank Vdvva Belladam, moeder All-Star Jotan Bella EX-92.
Middenklasse Honerable Mention was Batouwe KS Lilly PP Red, de Kansas Red dochter uit Lilly VG-87 aangekocht bij ALH door Batouwe Holsteins, Pieterjan Bakker uit Dodewaard en afkomstig uit de familie van Lylehaven Durham Lila Z.

Volgend jaar hopelijk weer een keuring in combinatie met de landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt!

Veel koefamilies gefokt en geleverd door ALH zijn de stammoeders op de hoogste productie bedrijven en zijn kampioenkoeien op de keuring.

ALH heeft embryo’s en fokvee beschikbaar met dagelijks nieuwe embryo’s @ EMBRYOSALE.COM

Voor vragen en fokkerij advies?
Bel met Adolf Langhout 0511-424243 of stuur een mail

Terug naar het nieuwsoverzicht