Subliminal Achieves EX-97 Honor

Blondin Goldwyn Subliminial op de Cover van Cowsmopolitan

Het onderstaande artikel stond in de zomer 2021 uitgave van het tijdschrift Cowsmopolitan, geschreven door Julie Ashton.

Onze covergirl voor zomer 2021, Blondin Goldwyn Subliminal-ETS is de nieuwste EX-97 Holstein in de Verenigde Staten! Na een Grand Champion overwinning op de Midwest National Spring Show, behaalde de 12-jarige meerjarige showkandidaat eind mei de gewaardeerde EX-97 classificatie voor haar eigenaren Peter & Lyn Vail en Budjon Farms uit Lomira, WI.

Subliminal werd gefokt door Ferme Blondin, St Placide, QC, en is nu de tweede koe uit de Supra-familie die door hen is gefokt met EX-97. Subliminal heeft 8 VG en Excellente moeders! Er wordt ook aangenomen dat Ferme Blondin de eerste boerderij is die ooit twee Excellent-97 Holsteins heeft gefokt.

Peter Vail en Budjon kochten Subliminal in 2012 als junior 3-jarige, waarmee haar show-carrière begon. Ze werd dat jaar uitgeroepen tot Reserve All-Canadian en HM All-American, en volgde dat op als Supreme Champion of the World Dairy Expo Junior Show voor Trevor Tuman en Chandler Bening in 2015. Ze werd in 2016 uitgeroepen tot All-Canadian Mature Cow en genomineerd All-American in 2015 en 2016. Na het winnen van de Lifetime Production-klasse in Madison in 2017, verdiende ze All-American eer in die categorie. Ze nam een ​​jaar vrij in 2018 en keerde in 2019 terug met een nieuwe All-American Nominatie. Nadat ze in 2020 2e was geworden op de North American Open Dairy Show, sloot ze dat jaar af met Reserve All-American.

Ze is vers sinds april 2020 en nadert de 300.000 pond melk levensproductie! Ze heeft zelf 8 keer afgekalfd en is gedurende haar hele leven talloze keren gespoeld. Haar hoogst ingeschreven dochter tot nu toe is Budjon-Vail Atw Stylish EX-94, Nominated All-American Milking Yearling in 2017 en HM Grand Champion op de Ontario Summer Show 2019 voor Ferme Blondin. Haar dochter Budjon-Vail Sebiscuit (VG-89) verkocht voor $ 38.000 in de Royal Time Online Sale. In de USA heeft ze 33 dochters die zijn ingeschreven met 8x Excellent en 26 Very Good. Op de National Holstein Convention Sale 2021 werd haar eerste keus King Doc verkocht voor $ 11.000.

Subliminal heeft tijdens haar carrière fans over de hele wereld gekregen, zoals bevestigd door de honderden reacties en shares via sociale media nadat haar EX-97-score bekend was gemaakt.

Nogmaals gefeliciteerd aan haar eigenaren, Peter & Lyn Vail en Budjon Farms, en fokker Ferme Blondin, met deze geweldige prestatie!

FEMbryos direct uit Subliminal zijn voor jou beschikbaar @ EMBRYOSALE.COM

Ervaar het gemak en plezier van kwaliteit!

Terug naar het nieuwsoverzicht