Family Power: HI Koefamilie Toernooi

Applicious kijkt uit naar de eerste voorronde invloedrijke koefamilies

In het maart nummer van het vakblad Holstein International vinden wij het unieke wereldwijde Koefamilie Toernooi. Maar liefst 50 invloedrijke koefamilies zijn genomineerd voor de eerste ronde.

Op deze lijst van nominaties staan ook opvallende koefamilie’s die door ALH zijn ontdekt. Inmiddels zijn er vele nakomelingen verspreid over Europa.

A-L-H Destiny 2y VG-87
De dochter van Markwell Durham Daisy EX-92. Destiny haar twee zonen Danillo en Goldday plus haar twee kleinzonen Bakombre en Beart gaven in Europa al meer dan 100.000 dochters. Voeg daar haar zonen en kleinzonen waaronder Unix in Noord-Amerika nog eens aan toe …
Daisy is in 2002 door ALH aangekocht en behoort tot de meest moderne en succesvolle fokkoeien ooit!

Durham Cinderella VG-89
Als embryo aangekocht in de USA en als vaars in 2003 geleverd aan Theo van Vliet in Nieuwlande, destijds in gezamenlijk eigendom met ALH.

Grietje 80 EX-91
Aangekocht in 1999 voor het ALH Genetics fokprogramma Quality Genes.

Holbra Pam 2y VG-87
De Mascol dochter uit Sunday ALH Durham Prudence geleverd aan de familie Holmer in Laren. Prudence was een zeer succesvolle Durham dochter uit de bekende ALH embryo donor Mayerlane Rudolph Hiawatha.

Daarnaast staan er nog vele andere namen en bekende koefamilies in de lijst. Herkent u nog Delta Eugenie uit Delta Esmeralda, aangekocht voor 100.000 voor het Quality Genes programma en grootmoeder van Mascol?
En de moeder van Baviere, Jock Jen door ALH is verkocht, Neblina bij ALH heeft gestaan en de Classy familie via ALH naar Europa is gekomen?

Meer informatie over HI’s Koefamilie-toernooi 2021 kunt u vinden op de website van Holstein International

Ook in het bezit komen van de beste koeien met Family Power?
Bel voor meer informatie en advies met Adolf Langhout, Tel. 0511-424243.
Kijk voor de nieuwste toevoegingen op EMBRYOSALE.COM

Terug naar het nieuwsoverzicht