EXTERIEURTOPPERS IN NEDERLAND

EXTERIEURTOPPERS IN NEDERLAND

De afgelopen periode zijn er Nederland vele dieren ingeschreven met hoge exterieur scores die direct afkomstig zijn of nakomelingen zijn uit A.L.H. leveranties!

Holec Redrose Jobra VG-88, VG-89 uier
Bij familie Kuijer in Soest werd de Kampioen van de keuring in Houten 2015 ingeschreven met VG-88. Jobra is de Braxton dochter van Holec Redrose 2y VG-88, de Jotan dochter van Holec Advent Blackrose VG-89 die op haar beurt weer een kleindochter is van Lavender Ruby Redrose EX-96.

Watermolen Windbrook Paradise VG-89, VG-89 uier
Paradise komt uit de Damion dochter van Watermolen Goldwyn Princes VG-89 en Paradise was de kampioen op de wintershow in Noordeloos 2015. Haar Damion moeder werd op de Tulip Sale verkocht naar Ponderosa Holsteins, Spanje. Tevens werd een andere kleindochter van Princes, Watermolen Shamrock Pala ook ingeschreven met VG-88. De Windy Knoll Rudolph Promis familie is succesvol bij familie de Groot in Tienhoven.

Drouner Froukje 1161 2y VG-88 & Drouner Froukje 1156 2y VG-88
Deze 2 halfzusters zijn kleindochters van Windy Knoll View Outside Policy op het bedrijf van de familie Albring. Met Danillo heeft Froukje 1156 van beiden zijden ALH fokkerij in de aderen.

Molenkamp Destiny 2y VG-88
Zij is de Windbrook dochter uit Goldwyn Destiny, de volle zuster van Danillo & Goldday en dan gevolgd door A-L-H O Man Destiny. Destiny werd als embryo geleverd aan familie van Wichen in Maasbommel.

Zandenburg Chip Carley 2y VG-88 & Zandenburg Zelgadis Wanja 1 2y VG-88
Voor de familie Sommers, Elsendorp werden deze 2 vaarzen ingeschreven met AB-88. De Carley en Wanja familie zijn beiden door A.L.H geïmporteerd.

De Volmer Atwood Bailey EX-90, EX-91 uier
Dit is de eerste excellente Atwood dochter in Nederland en gehuisvest bij de familie Wijnker in Avenhorn. Verkocht op de Tulip Holstein Sale, nu in haar 2e lactatie en afkomstig uit de bekende Regancrest Durham Bliss VG-89!

Giessen Cinderella 15 EX-91, EX-91 uier
Deze beste Shottle van Theo van Vliet in Nieuwlande heeft er eindelijk een welverdiend puntje bij. Cinderella 15 is een imponerende fokkoe en komt uit de ALH geleverde Durham dochter Cinderella VG-89, de Roxy familie!

Neerduist Granada 173 EX-90, EX-92 uier
De Shottle dochter Granada 173 bij familie van den Hengel, Buntschoten-Spakenburg werd ook ingeschreven met EX-90. Haar grootmoeder Lukas Granada EX-90 werd door ALH geïmporteerd.

Texel Beauty Special Choice EX-90, EX-91 uier
Choice is de Socrates dochter uit Shottle Choice VG-89 die door ALH als embryo werd geïmporteerd vanuit de USA en geleverd aan Texel Beauty, Oosterend.

Koefamilies staan aan de basis van succes. Kiest u ook voor betrouwbaarheid en kwaliteit? Neem dan contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht