Hoornloze Delta uit de Barbie EX-92 familie!

Hoornloze Delta uit de Barbie EX-92 familie!

Regancrest Durham Barbie EX-92 is één van de meest invloedrijke fokkoeien ter wereld als het gaat om het leveren van geweldig exterieur. Barbie heeft zich bewezen met top exterieurstieren als Byway, Beemer, Braxton, Bradnick, Brokaw, Casper Gold Chip en de nummer 1 PTAT bij de fokstieren, Walnutlawn Blake. Ook de nummer 1 bij de beschikbare jonge stieren, Car-J Brokasa Delight, voert terug op de legendarische Barbie.

Uit door ALH Genetics geïmporteerde Mr Mogul Delta embryo’s uit MS Chassity Earn 2272 P VG-86, een Earnhardt P dochter uit Regancrest Chassity EX-92, de kleindochter van Barbie is bij familie de Haan in de Hemrik HH Delta Char P geboren.

Char werd als kalf verkocht en kwam in het bezit van Nick van de Burg die op dat moment stage liep bij A.L.H. Genetics. Ze werd gehuisvest bij ALH in Damwoude en vervolgens Reserve Kampioen bij het jongvee op de Veekeuring Noord-Friesland 2016.

Deze fraaie vaars wordt bij TerBeek Holsteins in Muiden voorspeld op bijna 9.000 kg met 4.2% vet en 3.6% eiwit, lactatiewaarde 118. Char, recentelijk ingeschreven met VG-86 en VG-86 uier, is hoornloos en de 11e generatie VG of Excellent op rij nu!

Invest in the best!  www.embryosale.com

Terug naar het nieuwsoverzicht