MAKKELIJK WINNEN MET KOEFAMILIES VAN A.L.H.!

MAKKELIJK WINNEN MET KOEFAMILIES VAN A.L.H.!

Beroemde koefamilie´s zoals Prudence, Cosmopolitan, Frosty, Redrose, Pandora, Cinderella, Amber, Roxy, Regenia, Adeen, Perk Rae en de bekende stieren Danillo, Jotan en Douglas kwam je de afgelopen maanden regelmatig tegen op veekeuringen binnen Nederland.
Deze namen hebben meerdere kampioen titels op hun naam geschreven en ze hebben allemaal 1 ding gemeen; ze zijn geïmporteerd en/of geleverd door A.L.H. Genetics.

Onderstaand een overzicht van de resultaten op diverse keuringen:

DRONTEN Van Veelen en Grin
De Moguldochter VVH Mogul Helga (Prudence familie) van Van Veelen Holsteins in Biddinghuizen kreeg de seniorentitel en bij de vaarzen behaalden Piet en Anje Grin uit Biddinghuizen een dubbelslag. De op 22 maanden afgekalfde Kolhorner Yedi Cosmo (Larcrest Crimson familie) was de vaarzenkampioen en stalgenote Kolhorner Frosty Girl, een Kingboykleindochter van de Amerikaanse keuringsvedette Harvue Roy Frosty, werd reservekampioene.

HOUTEN Kuijer
Holec Redrose Jobra (Redrose familie) heeft naast het kampioenschap bij de senioren ook de publieksprijs op haar naam geschreven tijdens de Wintershow UFF in Houten.
De Braxtondochter behaalde de publiekszege ook al in 2016. Reserve Kampion in de middengroep werd de hoog producerende Holec Mogul Panzul (Pandora familie) van de Pieter Kuijer uit Soest.

PESSE Drouner en Giessen
Bij de vaarzen won Drouner Asmara 1443 (Canyon Breeze Amber familie) en in de middenklasse Drouner Mientje 1276 een dochter van Jotan Red (Altitude familie). Drouner Asra 1295 (Canyon Breeze familie) werd reserve kampioen.
Giessen Cinderella 79, (de Cinderella familie) en senior kampioen van de Holland Holstein Show 2018 kreeg de reservetitel bij de senioren.

MIDDENMEER Future Dream
Kampioen vaarzen was Future Dream H. Liv, een kleindochter van Cowtown Shottle Limited (Roxy familie).

OMMEN Mts.Nijman
Kampioen van de videokeuring veeteeltstudieclub Ommen werd gekozen Regenia 195 (Regenia familie) van Mts Nijman uit Stegeren.

BLOESEMSHOW Douglas, Adeen, Danillo, Cinderella & Cinderella!
Tijdens de vijftiende Avondbloesemshow van Fokkersclub Midden-Betuwe is melkvaars Van de Ambtse Superstar 6 (vader Douglas) uitgeroepen tot Miss Betuwe.

Douglas is geleverd door A.L.H. aan Aberekin in Spanje en de leden van fokkersclub Midden-Betuwe hebben hem als jonge stier gezamenlijk ingezet. Vanuit de nakomelingen van de stier toonden de leden zoals ieder jaar een dochtergroep. Superstar was de kopvaars en ze won later op de avond dus ook de vaarzentitel én de publieksprijs. De Reserve kampioen bij de vaarzen was voor Anker-Holstein AH Adeen (Skychief Adeen familie) van Joost van den Anker uit Maurik.

In de middenklasse was de kampioen Share Cinderella 41 (Cinderella familie) van Dick en Rosita van Deelen uit Zoelen. Bij de senioren werd tot kampioen gekozen Willem’s-Hoeve Rita 9863 (vader Danillo, Markwell Durham Daisy familie) en tot reserve kampioen de Share Cinderella 6 (Cinderella familie) van Van Deelen.

DEELNEEMSTER EUROPESE SHOW
Noard Easter Red Lawn 7 met als vader Jotan Red uit de Noard Easter Red Lawn Red en aangekocht op de Tulip Sale door Van der Kolk Melkvee, Wierden. Met Jotan Red als vader, de moeder van Red Lawn geleverd als embryo en de grootmoeder Golden Oaks Perk Rae P Red EX-90 in eigendom is deze lijn helemaal gefokt en geleverd door A.L.H. Genetics!

Ook de beste koefamilie´s toevoegen aan uw veestapel?
Bel met A.L.H. Genetics, 0511-424243 of kijk op EMBRYOSALE.COM

Terug naar het nieuwsoverzicht