Mooie veiling opbrengsten door ALH embryo aankoop!

Holbra W Barbara Red 8.100 Euro

Agro Expo Dairy Sale België
Op de Agro Expo Dairy Sale was Ruby van het Zomerbloemhof van Dries Lahousse uit Elverdinge het duurste veilingnummer; ze werd afgeslagen voor maar liefst 5.800 Euro. De grootmoeder van deze Ruby is als embryo aangekocht bij ALH en komt uit de familie van Scientific Debutante Rae.

Het kalf Chivla Doc Vlabel was het op een na duurste veilingnummer. Een Vlaams-Brabantse koper telde 5.000 Euro neer. A-L-H Clive is de moeder van deze Chivla Doc Vlabel. A-L-H Clive is een Duckett Crush Tatoo dochter uit Kings Ransom M Cleavage en is destijds als kalf door Dieter en Jacques Monbaillieu, Vlabel Holsteins aangekocht bij ALH.

Lot 1 was een Farnear Altitude uit Luck E Crush Aleksandra van Filip Maelfait, Hilltop Holsteins. Zij werd afgeslagen voor 3.100 Euro en verhuist naar Engeland. Deze Farnear Altitude Red is via ALH -embryosale.com als embryo aangekocht voor maar 400 Euro.
Flash: Filip kocht 5 Altitude FEMbryos wat resulteerde in 5 koekalveren!

Mooie opbrengsten voor Holbra Holsteins
Lot 41 Holbra W Barbara Red bracht een prachtige prijs op in de Sonderkollektion Sale van Qnetics van maar liefst Euro 8.100!
Op de RUW Highlight Sale werd haar volle zuster al verkocht, Lot 8 Holbra W Beauty Red voor Euro 4.200. Beiden zijn kleindochters van de prachtige Butz Butler Gold Barbara en als embryo geleverd door ALH.
Flash: Holbra kocht van deze combinatie 2 FEMbryos voor slechts 825 Euro per stuk.
Resultaat; 2 koekalveren met een bruto opbrengst 12.300 Euro!

Genoeg redenen en resultaten om via A-L-H embryo’s te kopen!

Profiteer van onze kwaliteit en de selecties!
Klik hier voor recente embryo toevoegingen

Top kwaliteit zit in kleine dingen.

Terug naar het nieuwsoverzicht