Onze favoriete koe op het bedrijf !

Ava, Aloe en Altitude Red

Derrydorraugh Kimball Ava EX-92 is de favoriete koe op het bedrijf van Adam Watson, Derrydorrah Holsteins, Noord Ierland. Ze gaat terug op de bekende fokkoe Kamps-Hollow Altitude EX-95.

Enkele jaren geleden kocht Adam Watson 2 Addiction P Red FEMbryos uit de hoog indexerende Supersire dochter G.N. Altitude 1286 2y VG-86 (kleindochter van G.N. Altitude Red VG-89 >100.000kg, ALH embryo resultaat, op het bedrijf van familie Gijmink, Nieuwlande) via embryosale.com/A.L.H. Genetics.

“Wat een koop bleek het voor ons te zijn met Derrydorraugh Addiction Aloe Red EX-90. Het is een familie die het zo goed heeft gedaan op Derrydorragh Holsteins.
‘Dit is mijn beste koe’ is een beetje een cliché en je hoort het veel, maar Aloe haar dochter Kimball Ava is echt onze beste koe!
We hebben de laatste tijd een paar bezoekers op de boerderij gehad en ze zijn allemaal onder de indruk van haar. Ook zij fokt goed en haar Agronaut dochter werd vorige week VG-86 2yr. We zijn benieuwd naar haar toekomst!”aldus Adam Watson.

ALH heeft embryo’s en fokvee beschikbaar uit de beste koefamilies met dagelijks nieuwe embryo’s @ EMBRYOSALE.COM

Voor vragen en fokkerij advies?
Bel de fokkerij specialist Adolf Langhout 0511-424243 of stuur een mail

“Het zijn de kleine dingen die grote dingen mogelijk maken”

Terug naar het nieuwsoverzicht