Young Breeders Nederland Kampioen Europa

Chiel Goesten en Wouter Bloemen in Libramont

Nederland was zeer succesvol bij de young breeders competitie op de Europese show in Libramont! Chiel Goesten is kampioen geworden bij het Clippen, Showmanship en de Algemeen Kampioen voor de junioren. Wouter Bloemen is derde geworden bij het Clippen en tweede bij het Showmanship en eindigde op de derde plaats bij de senioren.
Wat een top prestatie, gefeliciteerd Chiel en Wouter!

All European Championship Young Breeders Prize Ceremony
Champion Overall Junior: Chiel Goesten (Nederland)
Champion Overall Senior: Michaël Fankhauser (Zwitserland)
Champion Overall Team: Nederland

A.L.H.Genetics is vanaf de start, 15 jaar geleden, een supporter van de Young Breeders in Nederland. Een vast onderdeel in de Tulip Sale is het 0 nummer waarvan de opbrengt volledig ten goede komt voor de Young Breeders. De Young Breeders kunnen dit geld vrij besteden aan activiteiten die zij organiseren voor haar leden, zoals een cowfitcursus, excursies en de Young Breeders dagen zoals enkele malen gehouden zijn op ons bedrijf in Damwoude.

Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en zijn er van overtuigd met initiatieven zoals deze de toekomst zeker te stellen en de jeugd te betrekken bij de melkveehouderij, omgang met dieren en keuringen. Met het Europese kampioenschap in Libramont hebben we bewezen dat het werkt.

Ook lid worden van de Young Breeders Nederland: KLIK HIER

Terug naar het nieuwsoverzicht