1994 – 2024: 30 jaar Holstein International

Eerste uitgave Holstein International met ALH adverentie

Adolf Langhout feliciteert Jan Bierma, Han Hopman en het hele Holstein International team met het 30 jarig jubileum. Zij zijn reeds 30 jaar verantwoordelijk voor 360 maandelijkse uitgaven!

In de loop der jaren is de Holstein International uitgegroeid tot het meest gelezen tijdschrift voor de moderne Holstein Melkveehouder wereldwijd.
Het prachtige magazine gaat maandelijks in maar liefst 5 taalversies wereldwijd, wow!

De afgelopen 30 jaar hebben wij Samen bijgedragen middels effectieve fokkerij tot een geweldige progressie van de Holsteinkoe. In de jaren is deze koe completer en nog rendabeler geworden.
De 360 HI – edities zijn prachtige getuigen van deze ontwikkeling. Al sinds de eerste editie is ALH al een trouwe supporter van de Holstein International en plaatste advertentie’s in alle uitgaven!

De oproep van HI in het 2023 om een foto te sturen met de eerste editie in 1994 van Holstein International deed Adolf in een streep naar de juiste plek brengen. Een super leuke vraag van HI.
Tijdens de foto dag bij ALH, maakte Alger Meekma met de eerste uitgave van Holstein International “in een oogwenk” de juiste foto.

Als je het niveau van je veestapel met fantastische en bewezen koefamilies wil verhogen, ben je bij ALH aan het juiste adres!

ALH heeft embryo’s beschikbaar met dagelijks nieuwe embryo’s @ EMBRYOSALE.COM

Voor vragen en fokkerij advies?
Bel de fokkerij specialist Adolf Langhout 0511-424243 of stuur een mail

Top kwaliteit zit in kleine dingen.
“Het zijn de kleine dingen die grote dingen mogelijk maken”

 

Terug naar het nieuwsoverzicht