Ook CRV bevestigt dat ALH fantastische koefamilies levert!

Shottle Isa uit de Snow N Denises Dellia familie

‘Drie stieren van dezelfde fokker versterken het aanbod in variatie van aAa-codes. Ze stammen af van fantastische koefamilies met legendarische stammoeders!
Goede koefamilies staan aan de basis van de huidige generatie stieren. Van Veelen heeft de laatste generaties op stal uit, van oorsprong, Amerikaanse koefamilies met legendarische stammoeders’ Bron CRV website nieuws 16 augustus 2023.

ALH staat aan de oorsprong van deze legendarische families; de Isa en Helga koefamilies zijn beiden ontdekt door Adolf Langhout! ALH Genetics heeft destijds deze families als embryo geïmporteerd. Daaruit de geboren vaarzen, Shottle Isa in 2009 geleverd en Harmonie (Helga) in 2011 geleverd aan van Veelen Holsteins in Biddinghuizen. In beide jaargangen behoorden ze al tot de hoogste productie en de mooiste vaarzen op het bedrijf.
Tevens waren Isa en Harmonie al één van de eerste genomics geteste dieren wereldwijd, toen al heel vooruitstrevend en bijzonder!

Stieren als Repairman (KI Samen), VVH Ascar Red (CRV), VVH Isaac (CRV) en de Snowman dochter VVH Isa 12 EX-90, de mooiste koe van Flevoland in 2016, zijn direct afkomstig uit de Helga (Golden Oaks Mark Prudence) en Isa (Snow N Denises Dellia) familie. En uit deze koefamilies zijn al tientallen stieren via ALH geleverd aan KI stations in Europa waaronder Snowmaster bij Masterrind (Duitsland) en VVH Armonico bij Xenetica (Spanje).

Als je het niveau van je veestapel met fantastische en bewezen koefamilies wil verhogen,
ben je bij ALH aan het juiste adres!

ALH heeft embryo’s beschikbaar met dagelijks nieuwe VROUWELIJKE embryo’s @ EMBRYOSALE.COM

Voor vragen en fokkerij advies?
Bel de fokkerij specialist Adolf Langhout 0511-424243 of stuur een mail

Top kwaliteit zit in kleine dingen.
“Het zijn de kleine dingen die grote dingen mogelijk maken”

Terug naar het nieuwsoverzicht