Video Roseanna & Rosie

Roseanna EX-93

Veeteelt maakte een video van Roseanna en haar dochter Rosie en laat met foto’s de ontwikkeling van Roseanna van 86 punten vaars tot ruim excellente, oudere koe zien.

De winter van 2017-2018 die van Zeedieker Roseanna Red en Future Dream H. Rosie Red
Moeder en dochter maakten voor het tweede jaar deel uit van de beste bedrijfsgroep Red Holstein op de Holland Holstein Show 2017. En Rosie won ook nog eens het kampioenschap senioren. Een paar maanden voor de Holland Holstein Show werd Roseanna en een maand na de show werd Rosie ingeschreven met 93 punten. Deze zeker voor roodbont exclusieve exterieurscore zorgde in Nederland voor de achtste en negende generatie excellent uit de vermaarde August familie.

De beste koefamilies geven het beste resultaat
Ruim 11 jaar geleden werd in de USA Buckhorn Acres S Rose Red EX-92 voor A.L.H. gespoeld met KHW Advent Red. Deze embryo´s werden geleverd aan Zeedieker Holsteins en op 26-03-2008 werd hieruit Roseanna geboren. In de Tulip Sale 2010 word ze als pink geveild en aangekocht door A.L.H. Twee maanden voor het afkalven werd Roseanna als drachtige vaars geleverd aan de familie Wijnker in Avenhorn. En met Jotan Red, ook een stier geleverd door A.L.H. is de paring van 2 halfbroers (Jotan x Advent) gemaakt dat resulteerde in Rosie EX-93. Rosie heeft dus maar liefst 3x D-R-A-August in haar stamboom.

Roseanna Red EX-93, EX-94 uier heeft indrukwekkende titels op haar naam
1a Holland Holstein Show 2010, Kampioen vaarzen Middenmeer 2011, 1c Holland Holstein Show 2012, Kampioen middengroep Koe Expo Zwolle 2013, Kampioen oudere koeien Holland Holstein Show 2014, Algemeen Kampioen Holland Holstein Show 2014, Algemeen Kampioen Holland Holstein Show 2016 en Algemeen Kampioen Opmeer 2017.

Bekijk hieronder de Veeteelt video.

De beste koefamilies geven het beste resultaat!  Ook beste koeien melken? Bel A.L.H.!

Terug naar het nieuwsoverzicht