Kampioenen Wintershow Drenthe door ALH!

De Algemeen Kampioenen in Beilen

Heerenbrink Angelina (v. Devour) is op vrijdagavond 8 april gekroond tot koningin van de Wintershow Drenthe. Moeder van Angelina (familie Apple) is geleverd door ALH als embryo.

Heerenbrink Dolly Rae (v. Jordy) Reserve kampioen jackpotvaarzen en HM bij het vaarzen kampioenschap. Moeder van Dolly Rae (familie Roxy) is geleverd door ALH als embryo.

Lakeside Ups Ashtime (v. Jordy) Algemeen Kampioen Roodbont en Uier Kampioen Roodbont. De tweedekalfskoe van de familie Steegink was – net als Angelina – opgenomen in de winnende bedrijfsgroep van Steegink. Overgrootmoeder van Ashtime (familie Ashlyn) is geleverd door ALH als embryo.

Een speciale vermelding was er voor de ruim tien jaar jonge Giessen Brittney 11 (v. Lauthority) van de familie Kuiper-Uilenreef en Bloemert uit Sibculo die met meer dan 100.000 liter levensproductie duurzaam blakend door de ring marcheerde.
Grootmoeder van Brittney 11 (familie Barbie) is geleverd door ALH als embryo.

Kampioen jongvee Bolleholster Tatoo Mea komt uit de Mayerlane Leadman Mae familie. Overgrootmoeder is door ALH geleverd als embryo!

Onze dieren hebben niet alleen de capaciteiten om u geld te verdienen met hun sterke stambomen en potentieel rendement op uw investering…
bovendien kan zo’n dier…je precies plaatsen waar je thuishoort…in de Winners Circle!

ALH heeft embryo’s en fokvee beschikbaar met dagelijks nieuwe embryo’s @ EMBRYOSALE.COM

Voor vragen en fokkerij advies?
Bel de fokkerij specialist Adolf Langhout 0511-424243 of stuur een mail

Productie, exterieur en koefamilie in 1 pakket!

Terug naar het nieuwsoverzicht